Proslavio 70. rođendan
16

Dennis Quaid tokom izlaska s 39 godina mlađom suprugom privukao sve poglede: Jedva pomiče lice

D. J.
Foto: X
Foto: X
Holivudski glumac Dennis Quaid iznenadio je svojim izgledom tijekom posljednjeg pojavljivanja u javnosti na dodjeli nagrada CinemaCon koja je održana u Las Vegasu gdje je obilježio i svoj 70. rođendan.

Ovaj 70-godišnji glumac na događaj je došao sa suprugom Laurom, koja je od njega mlađa čak 39 godina, no više pažnje je privukao njegov, nego njen izgled.

Naime, Quaid već 30 godina izgleda gotovo isto, što je potaknulo i brojne glasine o njegovim plastičnim operacijama, uz kritike da od botoksa više ne može ni pomaknuti lice.

Glumac nikad nije javno govorio o tome kakve je zahvate napravio na svom licu, no više je nego jasno da se trudi svim silama održati mladolik izgled.

"Jedva pomiče lice", "Izgledao kao voštana figura", "U 30. godina ništa se nije promjenio", "Ako nastavi s tretmanima postat će mlađi od supruge", neke su od šala na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Quaid se oženio četvrti put 2020. godine i to za svoju 39 godina mlađu studenticu Lauru Savoie. Veliki zavodnik iza sebe ima već tri propala braka. S glumicom Pamelom Jayne Soles bio je u braku od 1978. do 1983. godine, s Meg Rayan od 1991. do 2001, a sudbonosno "da" izgovorio je i Kimberly Buffington.

Par se vjenčao 2004. godine. Zajedno imaju blizance Zoe i Thomasa.