Pridružila se kćerki
19

Denise Richards o otvaranju naloga na OnlyFansu: Ta stranica je najbolje od društvenih mreža

I. B.
Denise je isprva podržala kćerku u otvaranju naloga, a zatim je to i sama učinila (Foto: Instagram)
Denise je isprva podržala kćerku u otvaranju naloga, a zatim je to i sama učinila (Foto: Instagram)
Nakon što je njena tek punoljetna kćerka Sami otvorila profil na stranici za odrasle OnlyFans, američka glumica Denise Richards odlučila je krenuti njenim stopama, učinivši isto. Sada je objasnila šta je toliko privuklo da to učini.
Denise je u posljednjem intervjuu objasnila da se prijavila na ovu platformu jer korisnicima daje mogućnost "prava na njihov sadržaj".

“Moja kći je dobila dosta negativnih reakcija zbog otvaranja računa. Čula sam za OnlyFans, ali nisam bila upućena u detalje. Kada sam počela učiti o stranici, shvatila sam da su njeni kreatori uzeli zaista ono najbolje od svake platforme društvenih mreža i stavili to na jedno mjesto", objasnila je Denise.

Istakla je, ponovo, kako svakako "svi objavljuju golišave fotografije".

"Tamo samo vi posjedujete svoj sadržaj, dok ga druge stranice mogu prodavati. Svi mi objavljujemo slike u kupaćim kostimima na Instagramu i ostalim stranicama. Na OnlyFansu nema razlike osim što tu posjedujete svoj sadržaj", dodala je.

Nekadašnja seks bomba otkrila je kako je kćerkina reakcija na njeno pridruživanje ovoj stranici bila "pozitivna", iako je bila prisutna i doza skepticizma.

"Pomislila sam: 'Hoće li to biti malo čudno?", pitala se Richards, no onda joj je kćerka rekla "Pa, obje smo na Instagramu", gdje su se njih dvije složile.

Iako se majka i kćerka podržavaju kada je riječ o OnlyFansu, Denisein bivši suprug i otac od Sami žestoko se protivi što njegova kćerka koristi jednu ovakvu stranicu.

"Ne odobravam to. Ovo se ne bi dogodilo pod mojim krovom", rekao je i on i, pomirivši se kako je ne može spriječiti, izjavio kako je kćerku savjetovao da "ostane elegantna, kreativna i da ne žrtvuje svoj integritet".

Richards i Charlie bili su u braku od 2002. do 2006., a osim Sami, imaju i 17-godišnju kćer Lolu.