Showbiz
0

Demi Moore želi bebu sa Kutcherom

Sarajevo-x.com
Proslavljena glumica Demi Moore, koja sa bivšim suprugom Bruceom Willisom ima tri kćerke, željela bi potomstvo i sa sadašnjim mužem Ashtonom Kutcherom.

Ova 46-godišnjakinja insistira na tome da nije prestara da podiže još djece, ali priznaje da je to nešto o čemu mora dobro porazgovarati sa 31-godišnjim Kutcherom.

"Zašto da ne? Sve je moguće", rekla je Moore za magazin Marie Claire. "Toliko je stvari za koje živimo, a jasno je da je jedna od njih i ta da bismo imali djecu. Veliki sam entuzijasta kad su u pitanju opcije koje nam pruža zajednički život."

"Neizlječivi sam optimista, u prirodi mi je da se fokusiram na ono što me čini sretnom, a ne na ono zbog čega sam nervozna", ispričala je zvijezda "Charliejevih anđela".

Moore je u braku sa mnogo mlađim suprugom već četiri godine, a oduvijek su isticali kako razlika u godinama za njih ne predstavlja nikakav problem.

"Meni je važno da imam nekoga kome razlika u godinama ne znači ništa, a posebno ako smo u ozbiljnoj vezi", kaže Demi. "Na različitim smo nivoima u privatnom životu i karijeri, ali na to gledamo kao na nešto pozitivno jer nas to obogaćuje. I naravno, neću se pretvarati da mi ne godi što živim sa tako zgodnim mladićem!"

U prethodnim izjavama Kutcher je istakao kako mu je život u ovom momentu savršen.