Demi Moore se razvodi od Ashtona Kutchera

S
Sarajevo-x.com
18.11.2011. u 08:38
0
17
Demi Moore se razvodi od Ashtona Kutchera
0
Demi Moore se razvodi od Ashtona Kutchera
Brak slavnih holivudskih glumaca Demi Moore i Ashtona Kutchera konačno je došao do kraja nakon brojnih nesuglasica uzrokovanih njegovim izvanbračnim aferama.
U posljednjih nekoliko sedmica, nakon šeste godišnjice braka, njihov brak je bio u krizi, a glumica je sinoć objavila svoje namjere o tome da dalje ide sama.
"Kao žena, majka i supruga, neke stvari smatram svetim i u skladu s tim, odlučila sam nastaviti svoj život", rekla je Demi Moore, prenosi Huffington Post.

Kutcher je prevario Demi sa Sarom Leal u San Dijegu na šestu godišnjicu braka. Zatim su oboje objavili svoju viziju prethodnih događaja na Twitteru. Sedmicu dana nakon toga Moore i Kutcher su se pojavili zajedno u Yom Kippuru i pokušali negirati vijesti da se razvode. Tokom tog vikenda, na njihovu nesreću, Sara Leal iznijela je u javnost sve pojedinosti noći koju je provela sa Ashtonom.

Ubrzo nakon toga, njih dvoje su se počeli pojavljivati odvojeno na raznim događajima, a Demi je naglo izgubila na kilaži. Išli su i u bračno savjetovalište, ali očito to nije pomoglo.

Ashton se oglasio na Twitteru i rekao da će zauvijek cijeniti vrijeme koje je proveo sa Demi i da je brak jedna nevjerovatno teška stvar, nekad uspije, a nekad ne.


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: