Sveti mu se
0

Demi Moore ne želi potpisati razvod braka s Kutcherom

Klix.ba
Uprkos tome što se par razišao prije više od godinu dana, Demi Moore ne želi dati razvod Ashtonu Kutcheru.

Kutcher je nakon njihovog prekida započeo vezu sa dotadašnjom prijateljicom i kolegicom Milom Kunis, ali papiri za razvod još uvijek nisu potpisani. Iako razlozi za to javnosti još uvijek nisu poznati, navodno je Demi ta koja je posesivna i koči proces.

Prema kuloarskim holivudskim pričama 50-godišnja Demi je bijesna što je Ashton tako brzo krenuo dalje i što je njegova veza sa Milom već postala prilično ozbiljna.

Prema pisanju RadarOnline.com, Kutcher se želi što prije razvesti i domoći slobode, ali Demi na sve moguće načine pokušava to odgoditi. "Demi je dala naredbu svojim advokatima da odgode rastavu što je više moguće", kazao je izvor blizak glumici.

"Glavni problem je bio imovina, ali Ashton je sada spreman na sve samo da postignu dogovor i da se razvedu. Međutim, Demi iam konce u svojim rukama. Svaki put kada dođu do dogovora, ona izmisli novi zahtjev", kaže izvor.

Glumica se sada zapravo sveti svom bivšem suprugu, jer ju je ponizio prevarom, a zbog njega su nakon svega njeni odnosi sa kćerkama Rumer, Scout i Tallulah postali dosta hladniji.