Showbiz
0

Demi Moore na plastične operacije potrošila 446 hiljada dolara

FENA
Brojne plastične operacije, na koje je u posljednjih deset godina holivudska glumica Demi Moore potrošila oko 446 hiljada dolara, nisu joj donijele žarko željene projekte u kojima bi i dalje, unatoč dobi, mogla igrati zavodnice i fatalne žene.

Prvi put u svojoj karijeri ljepotica je javno progovorila o frustraciji godinama i plastičnim operacijama kojima je priznala kako za njen "svježi izgled" ipak nisu zaslužni sati u teretani i zdrava prehrana, već spretni hirurzi s kojima se "druži" cijelo desetljeće.

Liposukcija trbuha i bedara, implatanti u grudima i njihovo podizanje, hemijski piling kože, podizanje obrva, operacije koljena i injekcije kolagena - sve su to zahvati kojima se u posljednjih deset godina podvrgnula 44-godišnja Demi Moore i to samo zato da bi ju holivudski producenti i dalje smatrali "mačkom" te za nju čuvali uloge fatalnih ljepotica.

Kako joj to evidentno nije uspjelo, odlučila je o svemu iskreno progovoriti, smatrajući kako holivudski trendovi za posljedicu imaju "barbarstvo nad zrelim ženama".

"Čini mi se kao da ne znaju što će sa mnom. Poslovno, ovo su teške godine, jer sam u toj dobi u kojoj jesam. Nije mi 20, a ni 30 godina. Glumice moje dobi moraju čekati da im se nešto dogodi na poslovnom planu, a to zna biti frustrirajuće", priča Demi Moore, koja je u braku s 29-godišnjim Ashtonom Kutcherom.

O njenom se izgledu dnevno brine petero stručnjaka, a osim brojnih operacija, na koje je dosad potrošila pravo bogatstvo, Demi Moore svakodnevno pazi na kondiciju i izgled, o kojem se brine pravi tim stručnjaka. Glumica, naime, ima vlastitog nutricionistu, ličnog trenera, učitelja joge i trenera kick-boxa.