Glumica odbijala pomoć
0

Demi Moore boluje, posjetili je Willis i Kutcher

Sarajevo-x.com
Bruce Willis jučer ispred kuće Demi Moore
Već je poznato da holivudska glumica Demi Moore ima zdravstvenih problema nakon razvoda od Ashtona Kutchera, no situacija bi mogla biti i puno ozbiljnija ukoliko se ne pobrine da život vrati na normalan kolosijek.

Prema pisanju američkih tabloida jučer su je posjetila oba bivša supruga, mladi Kutcher, zbog čije nevjere je sve i krenulo stranputicom, a samo nekoliko sati poslije njega, i Bruce Willis, otac njene tri kćerke, Rumer (23), Scout (20) i Tallulah (17).

Willis ju je navodno nagovarao još i prije razvoda sa Kutcherom da potraži liječničku pomoć, jer je premršava i zdravlje joj je ugroženo, ali se ona oglušila o to.

"Bruce je bio veoma zabrinut za nju i htio je da potraži pomoć kako bi joj bilo bolje. Mnogi prijatelji su je također nagovarali na isto, ali ona jednostavno nije željela poslušati", rekao je izvor blizak glumici za magazin People.

Demi je nedavno završila u bolnici zbog uporebe narkotika, a Bruce je navodno zabrinut i za njihovu kćerku Tallulah, koja ne podnosi fotografe i nedavno je napravila scenu u javnosti nakon što su je pratili.