Proslavila 30. rođendan
73

Demi Lovato ponovo se "osjeća kao žena", a sada je pokazala i novog dečka

I. B.
Demi Lovato sada je u ljubavnoj vezi sa muzičarem Jutesom
Demi Lovato sada je u ljubavnoj vezi sa muzičarem Jutesom
Demi Lovato, američka pjevačica i glumica, proslavila je 30. rođendan te tom prilikom javnosti potvrdila da ima novog dečka.

Pjevačica koja je je ranije ovog mjeseca izjavila da se, umjesto kao nebinarna osoba čime se proglasila lani, ponovo osjeća kao žena, proslavila je svoj rođendan sa novim dečkom - muzičarem Jutesom.

Lovato i Jutes zapaženi su dok su izlazili iz restorana u Santa Monici (Kalifornija).

Lovato je nosila crvenu haljinu koju je uparila sa crnom kožnom jaknom, parom mrežastih čarapa i crnim čizmama, dok je Jutes izabrao ležernije izdanje noseći džemper bez rukava, šešir i par crnih hlača.

Dvojac je fotografisan i prošlog utorka dok su se držali za ruke u centru New Yorka, što je bilo njihovo prvo pojavljivanje u javnosti, no, sada su to potvrdili i na društvenim mrežama.

U čast posebnog dana, Jutes je na svom Instagramu podijelio niz fotografija para uz posvetu pjevačici. Između ostalog napisavši kako je "najsretniji šmokljan na svijetu jer je može nazvati svojom."

"Nasmijavati te postala je moja nova opsesija, jer tvoj osmijeh doslovno liječi moju depresiju", nastavio je dodavši i kako je ponosan na pjevačicu zbog svega što je "preživjela i vinula se u visine".

"Ovdje sam samo da te podržavam i pričam ti glupe šale kada je potrebno. Ti si više od tvojih pjesama, tvoga glasa i više od lijepog lica. Ti si sve", napisao je on u romantičnoj objavi.

Lovato je ranije otkrila i da je panseksualka, a na pitanje voli li muškarce ili žene, odgovorila je da joj je svejedno. Ipak, čini se da uživa sa novim dečkom.

"To je stvarno sretna i zdrava veza. On je super super dečko", rekla je za strane medije.

Pjevačica je lani u maju izjavila da se nakon "dubokog suočavanja sa samom sobom" ne identifikuje ni kao muškarac ni kao žena, zatraživši tada od javnosti da je oslovljavaju sa "oni" (they). Međutim, to se promijenilo ove godine, a ona je objasnila kako je tako jer je "promjenjiva osoba".

"Tada sam se osjećala kao da su moja muška i ženska energija uravnotežene. Nisam se osjećala nužno kao žensko, ali ni kao muško, samo sam se osjećala kao čovjek. Sada se ponovo osjećam kao žena, pa sam to usvojila", objasnila je.