Bivša Carradineova supruga
0

"David je bio sklon nastranom seksu"

Sarajevo-x.com
Bivša supruga glumca Davida Carradinea, za kojeg se pretpostavlja da je preminuo tokom opasne sekusalne igre, potvrdila je za Daily Mail da je Carradine bio sklon nastranim seksualnim igrama.

Glumica Marina Anderson, nekadašnja Carradineova supruga, navela je još 2003. godine tokom brakorazvodnog postupka da je njen muž sklon nastranim seksualnim igrama, te da je to jedan od razloga zbog kojih se njihov brak raspao.

David Carradinea, glumac poznat po ulozi Billa u filmu ‘Kill Bill’ pronađen je u četvrtak u ormaru u apartmanu luksuznog hotela Nai Lert Park u Bankoku. Policija je najprije smatrala da je riječ o samoubistvu, no kasnije su se pojavili navodi da je moguže da se glumac ugušio tokom opasnog masturbacijskog čina.

Tajlandska policija naredila je obdukciju tijela, no rezultati će biti poznati tek za nekoliko sedmca.

Tijelo američkog glumca je jučer prebačeno u Sjedinjene Američke Države, a Carradineova porodica zatražila je da se u istragu uključi i FBI, jer sumnjaju da je riječ o ubistvu.

"Davidove ruke su bile vezane iza leđa, a otisak stopala koji je pronađen na krevetu ne odgovara Davidu", kazao je glumčev agent Chuck Binder, pozivajući se na policijske izvještaje.

Davidova udovica, Annie Bierman, danas je također najavila da će tražiti nezavisnu obdukciju tijela, jer želi u potpunosti biti sigurna kako je njen suprug preminuo.

Prijatelji i kolege slavnog glumca izrazili su saučešće Carradineovoj porodici, a reditelj Quentin Tarantino izjavio je da ne vjeruje da bi David ikada podigao ruku na sebe.

"Ja sam još uvijek u šoku. David je bio izvanredan glumac i sada svi osjećamo veliki gubitak", kazao je Tarantino reditelj filma 'Kill Bill'.

David Caradinea je na Tajlandu boravio na snimanju filma 'Stretch'.

Slavni glumac je tokom karijere igrao u više od 100 filmova. Publici je najpoznatiji po ulozi Kwaija Changa Cainea u TV seriji "Kung Fu" te po ulozi u američkoj seriji "Sjever i jug". Veliku popularnost je stekao glumeći u filmu "Kill Bill".