Showbiz
0

David Hasselhoff imao operaciju na licu

Sarajevo-x.com
Bivša zvijezda TV serije Baywatch, David Hasselhoff se oporavlja nakon što je imao operaciju na licu, na područja iznad oka, potvrdio je njegov publicista.

“Dobro se osjeća i uskoro bi trebao izaći iz bolnice”, izjavila je publicista Judy Katz. Zvijezda je bila zbrinuta u losanđeleskom medicinskom centru.

Nije rekla zbog čega je Hasselhoff imao hirurški zahvat, ali je demantovala glasine o tome da se popularni glumac nalazi u rehabilitacijskom centru.

Prošle sedmice je glumac pristao mjesečno plaćati bivšoj supruzi 22.000 američkih dolara u sklopu brakorazvodne parnice. U mjesecu oktobru je glumac David Hasselhoff bio na rehabilitacijskom liječenju zbog alkoholizma.

Njegova bivša supruga Pamela Bach i on dijele skrbištvo nad dvjema kćerkama, nad sedamnaestogodišnjom Taylor i nad petnaestogodišnjom Hayley, koje će također od oca primati novčani iznos od 4.000 američkih dolara.

Davida Hasselhoffa su proslavile uloge u američkim TV serijama Baywatch i Knight Rider, kao i pjevanje u pozorišnom mjuziklu Chicago u londonskom West Endu, objavio je BBC.