Beckhamovi na Facebooku
0

David fotografisao Victoriju uprkos njenom protivljenju

Sarajevo-x.com
Još prošle sedmice Victoria Beckham je izjavila kako joj je neugodno pokazivati svoj veliki trudnički trbuh u javnosti. No, čini se kako to njenog supruga Davida Beckhama ne zabrinjava previše.

Beckhamovi jedva čekaju prinovu pa je David to nestrpljenje podijelio i sa obožavateljima na Facebooku. Zvijezda LA Galaxyja (36) je preuzeo rizik da ga supruga dobro iskritikuje zbog toga što je objavio upravo ono što ona ne želi. Na svom Facebook profilu je objavio fotografiju svoje supruge dok se sunčala.

"Fotografisao sam Victoriju dok ona nije gledala. Izgleda predivno sada kada je tako blizu poroda", napisao je David uz fotografiju na Facebooku.

Bivša članica grupe Spice Girls (37) zaista dobro izgleda i u visokoj trudnoći, elegantna je u crnom topu, suknji i tamnim naočalama.

Victoria je prije nekoliko dana izjavila kako se ne želi pridružiti čitavoj plejadi zvijezda, među kojima su Demi Moore, Britney Spears i Christina Aguilera, a koje su se fotografisale nage u trudnoći.

"Nisam baš jedna od tih osoba koje izađu van i poziraju sa svojim stomakom. Ne kažem da ima nešto loše u tome. Ponosna sam na svoju trudnoću i osjećam se blagoslovljeno i sretno, zaista. Neću skidati odjeću i fotografisati se u trudnoći, ne nikako. To ne mora vidjeti niko osim mog supruga", rekla je Victoria.

Budući da je bila tako kategorična, ko zna šta Davida čeka kada otkrije da je osvanula na Facebooku.