Showbiz
0

David Beckham u "Sesame Streetu"

Sarajevo-x.com
David Beckham, slavni engleski nogometaš, gostovat će u američkom dječijem TV showu "Sesame Street".

U svom kratkom pojavljivanju popularni nogometaš uči Elma, čupavu lutku iz serije, kako da izgovori slovo po slovo riječ "dosljedan". Beckham je crvenom čupavom čudovištu čak dao i par savjeta o nogometu.

Tako se 33-godišnjak koji igra za klub LA Galaxy pridružio nizu zvijezda koje su učestvovale u snimanju 39. sezone ove edukativne TV serije namijenjene djeci.

Epizoda "Sesam Streeta" s Davidom Beckhamom u gostujućoj ulozi bit će prikazana 11. augusta u SAD-u.

Anonimni izvor blizak suprugu pjevačice Victorije Beckham izjavio je za britanski Telegraph da je David Beckham uvijek bio veliki obožavatelj pomenute dječije emisije.

"Kao dječak je obožavao gledati Sesame Street i znao je sve likove. Bio je oduševljen kada su ga pozvali da učestvuje u showu."

Jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta je inače poznat po svom lošem verbalnom izražavanju. Na pitanje da li je brz igrač jednom prilikom je odgovorio: "Pa mogu da igram u centru, s desne strane, a povremeno i sa lijeve strane".

Drugom prilikom je kazao novinaru koji je radio intervju sa njim: "Moji roditelji su uvijek bili uz mene, otkako sam imao sedam godina".