|

Darren Hayes se vjenčao sa svojim dečkom

Darren Hayes se vjenčao sa svojim dečkom
0
S
Sarajevo-x.com
20.7.2006. u 13:00
0
komentara
0

dijeljenja
Darren Hayes se vjenčao sa svojim dečkom
Darren Hayes, jedan od dvojice članova bivšeg australijskog benda "Savage Garden", objavio je da se vjenčao sa svojim dečkom nedavno u Londonu.
Darren je novost napisao na svojoj zvaničnoj web stranici u ponedjeljak, čime je konačno digao zastor sa svog privatnog života koji je godinama brižljivo krio od javnosti.

"Kako su mi mnogi od vas dali svoju dušu i srce tokom posljednjih deset godina, mislim da je fer da ja vama sada uzvratim povjerenje i informiram vam o najznačajnijem događaju u mom životu", napisao je Darren u svom obraćanju obožavateljima.

"19. juna 2006. godine vjenčao sa se sa svojim dečkom, Richardom kojeg znam već dvije godine u Londonu. Moram biti iskren i reći da mi je to bio najsretniji dan u životu".

U nastavku obraćanja javnosti, Darren je ponovo potvrdio svoj stav o tome kako želi biti "javna osoba sa privatnim životom", te kako se "porodične i ljubavne veze ne trebaju iznositi pred javnost tako lako".

Darren Hayes je već jednom bio u kratkoj bračnoj zajednici tokom 90-ih godina, sa svojom dugogodišnjom prijateljicom. Trenutno radi na snimanju svog trećeg solo albuma u Londonu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.