Otkrila u intervjuu
79

Danijela Martinović ponovo ljubi, u vezi je s kriminalističkim inspektorom

I. S.
Foto: Pixsell/Emica Elvedji
Foto: Pixsell/Emica Elvedji
Hrvatska pjevačica Danijela Martinović je u novom intervjuu otkrila da je sretno zaljubljena. Naime, u ljubavnoj je vezi s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem.

Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

"Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe pa čak i poneke snove", rekla je za Gloriju.

U ovom momentu je jako sretna zato što njihova veza liči na bajku.

"Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena", kazala je.

Podsjećamo, Petar Grašo i Danijela su u januaru prošle godine raskinuli nakon 24 godine zabavljanja, što je, očekivano, iznenadilo javnost.

"Vrlo neobično iskustvo, učim letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna", ispričala je tada. Petar je prošlog februara oženio Hanu Huljić, a kćerkicu Albu dobili su u junu.