Sarkastičan komentar
7

Danijela Dvornik se uključila u raspravu na Instagramu: Ella se bavi prostitucijom

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Poznata hrvatska blogerica Ella Dvornik ovih dana se na Instagram profilu prisjetila svoje prošlogodišnje posjete gradu na Neretvi Mostaru. Svojim pratiteljima blogerica se požalila kako prošlog mjeseca nije imala vremena putovati, a u raspravu se sarkastičnim komentarom uključila i njena majka Danijela.

"Prošli mjesec je bio apsolutni haos. Uopće ne znam kako stignem sve što stignem, a osjećam se stalno kao da nisam dovoljno napravila. Malo ću se bolje organizirati sad kad je Balie samostalnija pa ću malo usporiti i kvalitetnije trošiti vrijeme. Ne planirati je sada luksuz koji si ne mogu priuštit, možda za nekih 17 godina kad dijete poraste... (17 je preoptimistično jel da?)", napisala je Ella u opisu fotografije.

Na ovu objavu javile su joj se mnoge mame kazavši kako odgoj djeteta uopće nije lak te da razumiju u kakvom je problemu.

"Ako se baviš djetetom nije baš jednostavno s njim u pubertetu ako ga do tada nisi odgojio. Prve tri su najvažnije godine u ljubavi, a odgoj do 12. godine. To ne može umjesto tebe nikakva dadilja. Biti mama tj. roditelj je izazov i najteža škola", napisala je jedna od pratiteljica.

Drugima pak nije bilo jasno čime se Ella uopće bavi pa nema vremena da putuje.

"A čime se ti uopće baviš", pitala je jedna pratiteljica.

U raspravu se uključila i Ellina mama Danijela Dvornik koja je samo kratko i sarkastično prokomentarisala: "Prostitucijom".