"Nije se trebala udavati"
59

Danijela Dvornik o Ellinom razvodu: Imala sam osjećaj da to neće dugoročno funkcionisati

L. R.
Ella i Danijela Dvornik (Foto: Instagram)
Ella i Danijela Dvornik (Foto: Instagram)
Danijela Dvornik nedavno je putem svog Instagram profila govorila o razvodu njene kćerke Elle Dvornik i Ellinog bivšeg supruga Charlesa Pearca.
Udovica legenderanog pjevača Dine Dvornika, koja radi kao blogerica, nedavno je putem live prijenosa na svom Instagram profilu generalno govorila o odnosima između muškaraca i žena, a onda započela priču i svojoj kćerki.

"Kad si previše dugo u nekom negativnom odnosu, kad se udaljite jedno od drugog, tu nastaje problem. To može biti rizično za odnos, kad si dugo u neslaganju, misliš da će se riješiti, ali se u konačnici ne riješi. Ljudi apsolutno nemaju pojma šta ih čeka u braku, mladi nemaju živaca za brak", rekla je Danijela na početku.

Potom je navela da se nikada više ne bi udavala te da joj je uzimanje prezimena od supruga bespotrebno. Danijela misli da će brak kao institucija jednog dana samo iščeznuti, a dodala je i da loš brak utječe na žene.

No, ubrzo nakon toga osvrnula se na Ellinu situaciju koja je trenutno u procesu razvoda od 13 godina starijeg Charlesa Pearca.

"Džabe sam ja to govorila svojoj kćeri: 'To ti ne treba, možeš imati djecu, ne moraš se udavati.' Imala sam osjećaj da to neće dugoročno funkcionisati i to se tako pokazalo, ali šta ćeš. Zna ona da sam ja u pravu", rekla je Danijela.

Bez obzira na to, istakla je da se Ella dobro nosi s trenutnom situacijom, teško joj je posmatrati kako Ella radi greške i uči na teži način. No, kako ističe ostat će joj podrška i neće okretati leđa u takvim situacijama.

Podsjećamo, Ella Dvornik u augustu je potvrdila glasine o razvodu, a potom je otkriveno da ju je Charles Pearce tužio zbog vlasništva kuće u Balama, gdje je par živio zajedno sa svojim kćerkama Balie Dee i Lumi Wren.