Showbiz
0

Daniel Craig uskoro pred oltarom

Sarajevo-x.com
Hollywoodski glumac Daniel Craig je objavio zaruke sa Amerikankom Satsuki Mitchell, objavio je britanski tabloid The Sun.

Zvijezda filmova o britanskom tajnom agentu Jamesu Bondu zaprosio je američku filmsku producentkinju u Panami tokom snimanja najnovijeg filma o agentu 007, "Quantum of Solace".

"Satsuki svaki dan dolazi na set kako bi što više vremena provela sa Danielom. Oni su tako zaljubljeni. Zaprosio ju je i ona stalno svima pokazuje predivni Cartier prsten koji joj je poklonio. Daniel i Satskui su sada snažniji nego ikada. Žele privatnu ceremoniju", otkrio je nepoznati izvor blizak paru.

Glasine kruže da će se zaljubljeni par, koji se upoznao 2005. godine na snimanju filma "The Jacket", vjenčati čim se okonča snimanje filma "Quantum of Solace".

Poznati glumac je nedavno izjavio kako je tajna koja stoji iza njegove uspješne ljubavne veze težak rad. "Veze ne mogu opstati same od sebe. Romantika je u redu, ali nije sve u skupim hotelima i predivnim lokacijama, već biti sa pravom osobom i osjećati se blisko. Biti zaljubljen podrazumijeva mnogo rada".

40-godišnji glumac je ranije bio u vezi sa Siennom Miller i manekenkom Kate Moss, a za sebe tvrdi da je dobar dečko, jer poštuje žene.

"Veoma poštujem žene, što sam naučio od svoje majke i sestre, ali to ne znači da nisam pravio greške."