Mediji špekulišu
0

Daniel Craig u tajnosti oženio djevojku Satsuki Mitchell

Sarajevo-x.com
Daniel Craig, zvijezda filmova o Jamesu Bondu, oženio je u tajnosti svoju djevojku Satsuki Mitchell, objavili su strani mediji.

Naime, paparazzi su 'uhvatili' par tokom jedne od njihovih šetnji, te primijetili kako na njihovim rukama blista vjenčani prsten. Odmah su i krenule glasine da se par vjenčao.

Glasnogovornik glumca Craiga nije htio komentarisati te navode tvrdeći kako je takvo nešto privatna stvar.

Inače, prije izvjesnog vremena u medijima se 'šuškalo' kako su se Craig i njegova djevojka, filmska producentica Satsuki Mitchell, vjerili međutim par nije želio ni tada da komentariše te špekulacije.

"Svi mislimo da su se vjenčali. Daniel je oduvijek govorio kako je Satskuki ona prava, no on nije želio veliko, glamurozno vjenčanje. To bi bila njegova najgora noćna mora", kazao je neimenovani izvor, prenosi Daily Mail.

Par je sa vjenčanim prstenom viđen nakon što su izašli s manifestacije "Umjetnici za mir i pravdu", a milioni ljudi su također zapazili prsten tokom humanitarnog showa za pomoć Haićanima.

Craig ima već jedan brak iza sebe sa škotskom glumicom Fionom Loudon s kojom ima i 19-godišnju kći Ellu, a par se rastao 1994. godine