Showbiz
6

Da li je ovo Lil' Kim? Pjevačica na novoj Instagram fotografiji izgleda neprepoznatljivo

Klix.ba
"Šta se dogodilo s lice Lil' Kim?" - pitanje je koje zaokuplja njene fanove u posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama, nakon što je pjevačica objavila fotografiju na kojoj izgleda neprepoznatljivo.

Lil Kim, rođena 1974. godine je američka pjevačica i glumica rođena je u New Yorku. Pravo ime joj je Kimberly Denise Jones, a jedna od njezinih najpoznatijih pjesama je "Lady Marmalade" koju je snimila s Christinom Aguilerom, Pink i Mayom, za film "Moulin Rouge".

Čak i ukoliko ste bili dosta upoznati sa radom i karijerom Kimberly Denise Jones, te znate kako je izgledala tokom devedesetih i ranih dvijehiljaditih, njena transformacija iz tamnopute žene u ženu sa svijetlom puti i plavom kosom vas ne može ostaviti ravnodušnima.

Lil' Kim je u toku svoje karijere promijenila brojna lica, stilova, a kako izgleda, prošla i kroz mnoge plastične operacije.

Ljudi na društvenim mrežama komentarišu njen izgled, kritikujući je zbog činjenice da se odrekla svog identiteta, nasilu izbijelila svoju kožu i podvrgnula se operacijama kako bi što više odgovorila zahtjevima društva koje preferira bijele žene.

Lil' Kim je svoj izgled počela mijenjati 1999. godine, konturisanjem i operacijom nosa, operacijom grudi, nošenjem plavih sočiva... U nekoliko je navrata medijima i govorila kako ima problem sa niskim samopouzdanjem.

U intervjuu za Neewsweek iz 1996. godine, neposredno nakon što je objavila album "Hard core", otvorila se javnosti:

"Čitav moj život su mi muškarci govorili kako nisam dovoljno lijepa, čak i oni s kojima sam izlazila... Uvijek su me ponižavali, baš poput mog oca. I dan danas, kad neko kaže kako sam slatka, ja mu ne vjerujem. Ja to ne vidim, bez obzira na to što to drugi kažu ili misle", ispričala je pjevačica.