Showbiz
0

Da li je atraktivna frizerka "treća sreća" Marca Anthonyja

Klix.ba
Zabavljaju se tek nekoliko mjeseci, ali izgleda da stvari između latino pjevača Marca Anthonyja i atraktivne frizerke Chloe Gren postaju ozbiljne.

Par se pojavio skupa na vjenčanju prijateljice u Puerto Ricu prošle subote i izgledali su sretnije nego ikada. Čak su izdvojili vrijeme i za medije tu su im se smješkali i pozirali.

Dvadesetdvogodišnja Chloe planira se preseliti u Ameriku zauvijek kako bi bila bliže svom 44-godišnjem partneru koji iza sebe ima dva braka.

"Chloe i Marc su jako zaljubljeni. Ona trenutno traži stan u New Yorku ili Miamiju gdje živi njegova porodica", rekao je izvor blizak paru za magazin Grazia.

Uprkos velikoj razlici u godinama par je dobio podršku porodica. Chloeini otac Philip, majka Tina i brat Brandon su proveli Uskrs u Miamiju s Marcom.

"Chloe nije uvijek imala visoko samopoštovanje, a Marc je stariji i čvrsto stoji na zemlji. Također, otac je petogodišnjeg djeteta i tradicionalan, tako da oni misle da će dobro brinuti o Chloe. Također, on ima svoj novac što je bitno za njene roditelje koji su sumnjali da su Chloeini bivši partneri samo htjeli njen novac", dodao je izvor.

Pojedini američki mediji objavili su informaciju kako su Marc i Chloe dobili čak i Jenniferin blagoslov.

"Jennifer ih je pozvala kod sebe kako bi se dogovorili oko djece. Ona je još bliska s Marcom i želi da bude sretan", istakao je izvor.