Glumica danas slavi rođendan
3

Da li biste Demi Moore dali 50 godina

Klix.ba
Glumica Demi Moore danas slavi 50. rođendan, a ulazak u šestu deceniju života odlučila je obilježiti daleko od očiiju javnosti.

Iako je iza nje teška godina u kojoj je ostala bez 15 godina mlađeg supruga, glumca Ashtona Kutchera, Demi izgleda odlično. Pokazuju to fotografije koje je objavila na svom Twitter profilu. Holivudska glumica odjevena je u indijski sari koji joj odlično pristaje.

Naime, Demi je boravila u Indiji gdje je prisustvovala ekstavagantnoj rođendanskoj zabavi ruskog milijardera Vladimira Doronina, koju mu je organizirala njegova djevojka, model Naomi Campbell. No, Demi nije željela sličnu zabavu u povodu svog 50. rođendana pa je u društvu najbližih prijatelja odletjela u Dubai.

Brojni prijatelji iskoristili su društvene mreže kako bi joj čestitali pa je tako Naomi Campbell napisala "Želim ti sreću, pravu ljubav i još više uspjeha. Ti si ikona i inspiracija nama ženama širom svijeta. Samo nastavi održavati onaj sjaj koji sam vidjela u Indiji i nevjerovatana duh. Volim te i poštujem".

Demi je nedavno izjavila kako je preboljela Ashtona te je spremna za novu ljubav.