Showbiz
0

Cristiano Ronaldo vara Irinu Shayk?

Sarajevo-x.com
Irina Shayk i Cristiano Ronaldo (Foto: Reuters)
Foto: Reuters
Zvijezda Reala Cristiano Ronaldo je u društvu svoje djevojke Irine Shayk pratio košarkašku utakmicu između Španije i SAD-a u Madridu nakon špekulacija da je SMS-ovima "bombardovao" engleskog modela Rhianu Sugden.

Popularni fudbaler Cristiano Ronaldo i njegova djevojka, ruski model Irina Shayk, izgledali su veoma zaljubljeno tokom košarkaške utakmice Španije i SAD-a. Nedavno su se pojavile glasine kako se Ronaldu sviđa zanosni engleski model Rhiana Sugden.

Anonimni izvor je izjavio da Rhiana smatra da je Cristiano originalan i zabavan momak. Brojeve telefona su razmijenili u jednom restoranu u Manchesteru. Navodno, Ronaldo je odmah nakon toga počeo zvati Sugdenovu i slati joj SMS-ove.

Međutim, tokom utakmice, Irina i Cristiano nisu ničim pokazali da je njihova veza u krizi, nego su se koncentrisali na druženje i gledanje utakmice.

Ovo je prvi put da je slavni par viđen zajedno od početka jula, nakon Ronaldove posjete Irini koja živi u New Yorku. Nakon toga je Ronaldo stigao u Evropu, ali se nedugo zatim ponovo vratio u SAD.

Nakon što je objavio vijest da je postao otac i preuzeo skrbništvo, čini se da Cristiano nije proveo dosta vremena sa svojim sinom. Prošlog mjeseca se nakratko pojavio u Algarveu u Portugalu gdje se njegova majka i sestre brinu za dječaka, piše "Daily Mail".