Pojavio se nenajavljen
0

Craig David iznenadio mladence kad im je zapjevao na vjenčanju

Klix.ba
Popularni američki pjevač Craig David je iznenadio tek vjenčane mladence kada se nenajavljen pojavio na njihovom vjenčanju.

Mladi par, Theo Coyne i Lisa Potter-Dixon, koji su veliki obožavatelji pjevača, su pokrenuli online kampanju kako bi doveli pjevača da im nastupi na vjenčanju. Međutim, niko od prisutnih nije očekivao da će se on zaista i pojaviti.

David je sa Floride doletio u Cambridgeshire, gdje je tokom ceremonije vjenčanja pjevao skoro sat vremena. Poslije toga je sa ostalim gostima otišao na svečani prijem.

David je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa svečanosti.

"Doživio sam nevjerovatno iskustvo sinoć kada sam iznenadio Thea i Lisu na njihovom vjenčanju. Vidjeti ih tako sretne zbog mog prisustva i pjevanja je za mene bio veoma emotivan trenutak, isto koliko i za njih. Rekli su mi da od početka moje karijere vole moju muziku. Imaju sve albume, bili su na više od 25 mojih koncerata, a moja muzika ih je tokom osam godina, koliko su zajedno, veoma zbližila", napisao je David.

"Craig je bio nevjerovatan. Bio je veoma skroman. Nije izgledao kao slavna ličnost. Razgovarao je sa gostima, grlio je ljude i potpisao se na veliki broj predmeta. Bilo je kao u snu. Pjevao je u bašti skoro sat vremena. Svi su znali njegove pjesme i atmosfera je bila nevjerovatna. Bilo je to ostvarenje snova za Thea i Lisu", rekao je za Daily Mail jedan od gostiju.