Raj za ženske oči
0

Craig, Clooney i Damon na naslovnici Vanity Faira

Sarajevo-x.com
Slavne glumce Daniela Craiga, Georgea Clooneyja i Matta Damona je, za naslovnicu februarskog izdanja Vanity Faira, fotografisala Annie Leibovitz. Craig, Clooney i Damon su najuspješniji glumci današnjice, ali su u intervjuu pričali i o problemima koji ih muče.

Uprkos tome što su smatrani najpoželjnijim muškarcima današnjice, glumci su pričali o životu, ljubavi, strahovima i o tome zašto ne vole neke dijelove svoga tijela. Craig (43) koji je prošle godine oženio glumicu Rachel Weisz priznao je da ne voli svoja koljena, prenosi Daily Mail.

Clooney koji će najvjerovatnije biti nominovan za Oscara za ulogu u filmu The Descendants rekao je da ne voli svoje držanje i da misli kako je strpljenje precijenjena vrlina. Također je priznao da, kada bi se ponovo vraćao u život kao neko drugo biće, izabrao bi da živi kao njegov pas koji ima bolji život od njega.

Damon je priznao da je najsretniji kada stavlja svoje četvero djece na spavanje i da su mu najsretniji trenuci kada je u bolnici prisustvovao njihovom rađanju. Kao svoj najveći uspjeh Damon je izdvojio svoj brak, svojim idolima smatra svoje roditelje, a omiljena imena su mu ona koja je dao djeci. I Damon i Clooney žale što nisu naučili svirati neki instrument.