Courtney Love se skinula na bini i pokazala grudi

S
Sarajevo-x.com
14.11.2011. u 13:46
0
15
Courtney Love se skinula na bini i pokazala grudi
0
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Courtney Love je skinula grudnjak na koncertu u Sao Paolu u Brazilu gdje je sinoć nastupala na umjetničkom festivalu. Pjevačici, koja je najpoznatija po braku sa Kurtom Cobainom, ovo nije prvi put da posjetiocima priredi skidanje.
Činilo se da je Love bila veoma pijana kada je skinula bijelu majicu ispod koje je imala crni top sa šljokicama. Vrlo brzo joj je i topić zasmetao pa je, na oduševljenje publike, skinula i njega. Nekoliko puta je pokazivala pubilici na svoje gole grudi.

Činilo se da se pjevačica dobro zabavlja dok je polunaga svirala gitaru zajedno sa ostalim članovima svoje grupe. Courtney je i 2004. godine u gostovanju kod Davida Lettermana za vrijeme Late Showa pokazala svoje grudi.

Prije samo nekoliko dana objavljeno je da se njena kćerka Frances Bean vjerila za Isaiaha Silvu, pjevača grupe The Rambles. Love i njena kćerka nemaju dobar odnos i Courtney je često putem medija upućivala molbe kćerki da se pomire, ali je 2009. godine dobila zabranu prilaska svom jedinom djetetu.


Komentari (15)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: