Partner iz serije
6

Courteney Cox ručala s Matthewom Perryjem, fanove obradovala fotografijom

L. K.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kroz deset sezona serije Prijatelji Matthew Perry i Courteney Cox su od prijatelja prešli u vezu bez obaveza, zatim u ozbiljnu vezu i na kraju sve krunisali brakom. Glumci su ostali u kontaktu i nakon završetka snimanja, a danas su obradovali fanove novom fotografijom.
Chandler i Monica su u seriji zaljubljeni i sretni par, a Matthew i Courteney van seta serije iskreni prijatelji. Kroz ove uloge osvojili su srca gledatelja širom svijeta te se i danas, 15 godina nakon završetka snimanja serije, i dalje redovno viđaju.

Nedugo nakon što je Jennifer Aniston rastresla Instagram fotografijom na kojoj je svih šest prijatelja, Courteney je podijelila fotografiju s ručka na kojem je bila sa Matthewom.

"Pogodite s kim sam danas išla na ručak! Mogu li biti sretnija?", napisala je Courteney u opisu fotografije koja je zaradila oko tri miliona lajkova.

Fanovi su oduševljeno komentarisali kako im je drago što Matthew izgleda zdravije i bolje, jer je nedavno prošao kroz težak period u kojem je izgledao izrazito loše.