"Posljednja večera"
0

Courteney Cox podijelila još jednu staru fotografiju "Prijatelja"

L. K.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Courteney Cox je obradovala fanove još jednom fotografijom iz prošlosti. Ovaj put je postavila grupnu fotografiju svih šest "Prijatelja" na posljednjoj večeri, noć prije snimanja posljednje epizode desete sezone serije.

Iako je prošlo 16 godina od snimanja posljednje epizode kultnih "Prijatelja", ni fanovi, a ni glumci se još uvijek nisu zasitili cijele ove priče. Dokazuje to i činjenica da članovi ekipe svako malo objavljuju neku staru fotografiju, ali i da ih fanovi redovno pitaju da li će se u skorijoj budućnosti ponovo okupiti.

"'Posljednja večera' prije snimanja 'Posljednje epizode', 23. januara 2004. godine", prisjetila se Cox jučer na Instagramu.

Ova fotografija stiže samo nekoliko mjeseci nakon što je u maju objavila kadar zabilježen u avionu kada je ekipa krenula ka Vegasu.

"Prisjetimo se momenta kada smo nas šestero krenuli ka Vegasu i niko još uvijek nije znao da smo 'Prijatelji'", napisala je.

Njena prijateljica Jennifer Aniston je u jednom od svojih intervjua objasnila fotografiju, kazavši kako se radi o večeri na koju ih je prije početka snimanja serije odveo kreator serije. Prema riječima Aniston, dao im je nešto novca i rekao im da se potrude provesti se što je više moguće, jer je to posljednji put da će se pojaviti u javnosti, a da ih niko ne prepozna.