|

Colin Farrell zabrinut za sigurnost svoje porodice

Colin Farrell zabrinut za sigurnost svoje porodice
0
S
Sarajevo-x.com
25.7.2006. u 10:48
0
komentara
0

dijeljenja
Colin Farrell zabrinut za sigurnost svoje porodice
Dessarae Bradford, žena koja je u četvrtak navečer gostovala u emisiji "The Tonight Show with Jay Leno" zajedno sa Colinom Farrellom, objavila je u ponedjeljak kako je podigla tužbu protiv poznatog glumca.
Ova tužba – vrijedna 10 miliona dolara – je treća toga tipa koju je protiv Farrella podigla Bradford. Naime, Bradford je u novembru 2004. i julu 2005. tužila Farrella za seksualno uznemiravanje. Sud je odbacio tada obje tužbe.

Na pres konferenciji koju je Bradford održala u ponedjeljak, prisutnim novinarima je podijelila primjerke svoje knjige pod nazivom "Colin Farrell: A Dark Twisted Puppy", koju je sama izdala.

"Colin ne je povrijedio toliko duboko. Ovdje sam kako bih raskrinkala glasine i laži. Nisam ja ta koja njega prati i progoni kako on to izjavljuje javno blateći moje ime", rekla je Bradford novinarima.

[SLIKA]1[/SLIKA]
Dessarae Bradford

Dessarae Bradford (31) tvrdi kako ju je Farrell neprestano zvao i slao pisane poruke u periodu između septembra 2004. i marta 2005. godine. Čak je snimila i pjesmu pod nazivom "Colin Farrell is my Bitch".

Colin Farrell je u petak zatražio od suda zabranu pristupa za Dessarae Bradford.

"Zabrinut sam za sigurnost svoje porodice", naveo je Farrell u svom zahtjevu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.