Novi početak
0

Coleen oprostila Rooneyju uz posljednje upozorenje

Sarajevo-x.com
Wayne i Coleen Rooney sinoć su se pomirili, ali je engleskoj zvijezdi supruga rekla da će slična afera značiti i konačan kraj njihovog braka.

Dvadesetčetverogodišnji fudbaler vratio se supruzi iako su britanski tabloidi objavili vijest da je varao suprugu sa dvije prostitutke dok je bila trudna.

Par se jučer odvojeno vratio u njihovu skupocjenu vilu u Cheshireu, a prema informacijama britanskih medija Coleen je postavila stroga pravila ponašanja.

"Stvari izgledaju bolje i sada razgovaraju o zajedničkoj budućnosti", rekao je njihov neimenovani prijatelj za "Daily Mail".

Još jedan blizak prijatelj potvrdio je da je Coleen željela dati braku još jednu šansu, te da je Wayne pristao na mnogo različitih uslova koje je Coleen postavila.

"Coleen mu je rekla da će nova slična situacija značiti kraj njihovog braka. To znači da više nema noćnih izlazaka sa prijateljima za dugo vremena. On je priznao grešku i rekao je da je naučio lekciju", rekao je prijatelj blizak paru koji posljednjih dana ne silazi sa naslovnih stranica.