Rastrošna Stacy Keibler
0

Clooney pobjesnio kada je vidio koliko mu djevojka troši na solarij

Klix.ba
Kada su George Clooney i Stacy Keibler započeli svoju romansu niko im nije davao šansu za dugu vezu, no par je zajedno već godinu dana.

Nedavno je George svojoj djevojci poklonio prsten, što je potaklo glasine da će se najpoželjniji holivudski neženja napokon skrasiti. Međutim, prijatelji ovog glumca tvrde da to nije bio zaručnički prsten, ali ipak je znak ljubavi.

Međutim, ono što je George najviše volio kod svoje djevojke je njena prirodna ljepota i neopterećenost izgledom. No, nedavno je otkrio da to baš i nije tako kako se njemu činilo.

Izvor blizak paru tvrdi kako je Clooney načisto pobjesnio kada je shvatio da je Stacy samo na solarij potrošila hiljade dolara, a o ostalim tretmanima je suvišno i govoriti.

Njegovi prijatelji tvrde da se Stacy, inače bivša hrvačica, uopće ne opterećava time što George prigovara za ogroman novac potrošen na razne tretmane. Također su ispričali za američke tabloide kako Stacy griješi, jer bi je George mogao ostaviti, kao i mnoge djevojke prije nje koje je "nogirao" zbog mnogo bezazlenijih stvari.