Majka duh doziva Penelopu
0

Claudia Schiffer istjeruje duhove iz kuće

Sarajevo-x.com
Claudia i Matthew
Claudia i Matthew
Supermodel Claudia Schiffer je angažovala istjerivača dugova da "očisti" njenu osam miliona dolara vrijednu kuću od neželjenih posjetilaca.

Luksuzna kuća lijepe Nijemice se nalazi u Suffolku, u Engleskoj. Claudia i njen suprug režiser Matthew Vaughn su živjeli u Londonu, a nakon što je egzorcist rastjerao uljeze, par se s djecom vratio u luksuzno zdanje, dok se njihov dom u Londonu ne renovira.

"Claudia i Matthew su preselili u seosku kuću, dok se ona u Londonu ne renovira", rekao je njihov glasnogovornik.

Četrdesetjednogodišnja ljepotica je pozvala egzorcista nakon što joj je rečeno da su se dvije uklete slike pojavile u kući, kao i duh majke koja doziva kćerku Penelopu, pišu britanski mediji.

Claudia nije jedina slavna osoba koju "posjećuju" duhovi. Tinejdžerska zvijezda Demi Lovato je nedavno rekla da je bila prestravljena kao dijete kada je duh u njenoj sobi iskočio iz ormara.

"Vidjela sam kada je duh iskočio iz mog ormara. Tada mi je bilo osam godina i uplašila sam se na smrt", izjavila je Lovato.

Možda zaista duhovi hodaju po luksuznim zdanjima u vlasništvu slavnih, ko zna, ali prije će biti da na ovaj način samo žele privući pažnju.