Duboko ožalošćeni
63

Članovi Parnog Valjka o Akijevoj smrti: Napustio nas je naš dobri duh, u šoku smo

N. O.
Koncert Parnog Valjka u Varaždinu (Foto: Pixsell/Darijo Horvat)
Koncert Parnog Valjka u Varaždinu (Foto: Pixsell/Darijo Horvat)
Članovi benda Parni Valjak čiji je frontmen Aki Rahimovski preminuo jučer, oglasili su se na zvaničnoj Facebook stranici napisavši da ih je napustio njihov "dobri duh" te su istaknuli da su još uvijek u šoku.
Nakon jučerašnjih vijesti o smrti pjevača koje su šokirale region, članovi benda su se od kolege oprostili stihovima pjesme "Za malo nježnosti".

Danas je uslijedila nova objava u kojoj su poručili da ih je napustio "dobri duh, prijatelj i saborac" te "čovjek koji je živio za pjesmu, binu i svoju publiku".

"Još smo u šoku i nevjerici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju davati lične izjave za medije", poručili su članovi benda.

Istaknuli su kako su se veselili predstojćoj turneji i novom singlu.

"Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas sve u ime njegove porodice i benda molimo za razumijevanje", napisali su iz Parnog Valjka.

Priliku su iskoristili i kako bi se zahvalili publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i suosjećanja.

"Znali smo koliko je voljen, no neizmjerno smo dirnuti silnom ljubavi i reakcijama koje dolaze iz svih krajeva svijeta", kazali su.

Oproštajnu poruku su zaključili uz stihove pjesme "I na kraju" napisavši: "'I na kraju, dozvoli da ti kažem, ljubavi dobijaš koliko i daješ', a Aki je davao i davao..."

Od pjevača su se oprostile brojne regionalne zvijezde, a jutros je emotivnu poruku uputio i Akijev sin Kristijan koji je kazao kako mu utjehu pruža "to što će ga i dalje moći pronaći u njegovim pjesmama".