Showbiz
0

Članovi benda Jonas Brothers se rastaju

Klix.ba
Članovi pop-rock grupe Jonas Brothers okončali su spekulacije o svojoj budućnosti i potvrdili: "Gotovo je, barem za sada".

Nik (21), Joe (24) i Kevin (25) zajedno su od 2005. godine i stekli su svjetsku slavu nakon pojave u Disneyjevom filmu "Camp Rock".

Spekulacije o raspadu benda pojavile su se početkom ovog mjeseca, kada je bend objavio da otkazuje turneju zbog dubokog raskola unutar grupe.

"Gotovo je za sada", rekao je Kevin za People magazin. Joe je kazao kako je razilaženje bila jednoglasna odluka, dok je Nick dodao: "Zaista je teško reći da je ovo zauvijek. Ono što je sigurno jeste da zatvaramo jedno poglavlje".

Jonas Brothers su prodali više od osam miliona albuma širom svijeta i bili su nominovani za Grammyja za najbolje umjetnike 2008. godine. Osvojili su 14 Teen Choice nagrada te nagradu na dodjeli American Music Awards 2008. godine.

Treći i četvrti studijski albumi "A Little Bit longer" i "Lines, Vines and Trying Times" bili su na prvom mjestu US Billboard tabele i u Top 20 u Velikoj Britaniji.