Nije joj se svidjelo
0

Članica grupe Spice Girls Mel B osudila nastup Lady Gage i Bradleyja Coopera

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Bradley Cooper i Lady Gaga nastupili su na dodjeli Oscara te su oduševili svijet emotivnom izvedbom pjesme "Shallow". Iako su dobili mnoštvo pohvala, bilo je i onih koji smatraju da je Lady Gaga pretjerala glede ponašanja prema Bradleyju.

Gaga i Cooper su osvojili nagradu za najbolju originalnu pjesmu, a nakon preuzimanja nagrade preuzeli su i pažnju publike kada su zajedno izveli pjesmu "Shallow".

Par je pjesmu izveo na poseban način, a prisutni, ali i fanovi širom svijeta su primijetili da im je malo nedostajalo da se poljube.

Foto: The Sun
Foto: The Sun

"Osjećala sam se toliko neugodno zbog Bradleyjeve djevojke, o Bože", rekla je Mel B u emisiji "Good Morning Britain", na šta je voditelj odgovorio da je ono što Lady Gaga i Bradley imaju kad se pogledaju "pogled ljubavi".

"Biram misliti da je to samo dio nastupa i glume, a ne da je tako stvarno. Jer da jeste, ona bi prekršila 'ženski kod' glede Irine Shayk, a to nije nimalo profesionalno", rekla je Mel.

Foto: The Sun
Foto: The Sun

Nastavila je debatovati o cjelokupnoj situaciji dodajući kako je Gaga skinula svoj vjerenički prsten čim je prekinula s bivšim vjerenikom Christianom Carinom te su svi prisutni u studiju emisije dodali kako su i Bradley i Gaga prekršili nekoliko pravila mimikom i pogledima.

"Gaga je skinula vjerenički prsten, prekinula vjeridbu... I onda ovako gleda Bradleyja dok nastupa s njim. Nije teško sastaviti dva i dva. Oboje su pretjerali na neki način", rekao je voditelj Piers Morgan.