Liam Payne
12

Član nekadašnjeg boy benda One Direction zbog zdravstenog stanja otkazao turneju

L. R.
Liam Payne (Foto: EPA)
Liam Payne (Foto: EPA)
Popularni pjevač i član nekadašnjeg boy benda One Direction Liam Payne nedavno je putem svog Twitter profila podijelio da je zbog lošeg zdravstvenog stanja morao otkazati svoju ovogodišnju turneju.

Naime, pjevač je nedavno hospitalizovan zbog infekcije bubrega pa je njegova turneja koja je trebala započeti prvog septembra u Peruu morala biti otkazana.

"Hej ljudi, ovo je stvarno posljednja vijest koju vam želim reći, ali zapravo mi je nedavno bilo malo loše i završio sam u bolnici s teškom infekcijom bubrega. Počeli smo s probama i upravo su mi rekli da sada stvarno nije pravo vrijeme da idem na put pokušavajući se oporaviti od infekcije", rekao je Liam na početku svog videa.

[TWITTER]1695099383677648927[/TWITTER]

"Najbolji ljudi oko mene pokušavaju mi pomoći da se oporavim dok razgovaramo, ali da, morat ćemo sve to pomaknuti. Molim vas, potražite načine povrata novca za svoje karte. Veselim se što vas vidim uskoro. Nadamo se da ćemo prirediti još veći i bolji show. Hvala i oprostite", poručio je.

On je rekao da organizatori rade na zakazivanju novih datuma turneje, ali da za sada vraćaju novac od ulaznica. S tim u vezi, poručio im je da prate novosti u vezi s ulaznicama.

Inače, Liam Payne je nedavno otkrio i da je trijezan gotovo šest mjeseci nakon što je proveo 100 dana u rehabilitacijskom centru. Tada je objasnio da je bio u lošem stanju i da je sada sretan što je prekinuo svoju ovisnost.