Showbiz
78

Cindy Crawford uživa na svom otoku Ontariju

Klix.ba
Cindy Crawford zaradila je milione kao jedna od originalnih pet supermodela i kao žena koja je stvorila izraz za kretanje na modnoj pisti - "catwalk". Danas, jednako lijepa i sa 49 godina, uživa u carstvu koje je stvorila, a jedan dio toga je i otok Ontario na kojem odmara sa svojom porodicom.

Uprkos tome što je povezuju sa glamurom i luksuzom u kasnim 1980-im i 1990-im godinama, Cindy je otkrila kako se osjeća sretno samo kada se oslobodi suvišnih dodataka i bude ona. Govoreći za američki Vogue, Cindy je otvorila i vrata svog otoka Ontarija u Kanadi koji je kupila sa svojim suprugom Randeom Gerberom prije sedam godina.

Na njemu provede jedan ljetni mjesec svake godine i uživa u prirodnim ljepotama koje je okružuju. Najudobnije joj je, kako ističe, u tzv. bakinom kostimu i dok se druži sa ostalim stanovnicima otoka.

"Ovdje ste iskreni vi, nema maski na licu, nema skrivanja pravog lica, nema šminke. Uživam u anonimnosti. Iskoristim popularnost kada trebam rezervisati stol u restoranu, ali ne u toj mjeri da bi me gnjavili", kazala je Crawford.

Otkrila je kako žali što nije imala više samopouzdanja kada je bila na vrhuncu karijere, te da ga nikada nije imala kada je hodala pored svojih kolegica supermodela Line Evangleiste, Naomi Campbell, Christy Turlington i Claudiej Schiffer.

Sada ga ima dovoljno, te ga ispoljava u dizajniranju namještaja, savjetima za ljepotu i pisanju.

Ovo ljeto provela je na otoku s porodicom Kazala je kako tu žive opuštenim, normalnim životom, da ribare, plove, rone i surfaju.

Na fotografijama koje su urađene za Vogue, Cindy opušteno sjedi sa svojom djecom na brodu u zelenom kupaćem kostimu, te i dalje oduzima dah svojim izgledom.