U 53. godini
9

Cindy Crawford objavila izazovnu fotografiju, fanovi u nevjerici

E. Sk.
Jednu od najuspješnijih karijera u historiji modnog svijeta ostvarila je Cindy Crawford, koja se manekenstvom počela baviti prije 30 godina, a čija ljepota do danas još uvijek nije izblijedila.

Atraktivna 53-godišnjakinja ne libi se pokazati lice bez trunke šminke, ali ni pozirati u oskudnim bikinijima.

Da je još uvijek u formi kao i na samom početku svoje karijere, supermodel Cindy dokazala je najnovijom objavom na Instagramu koja je u rekordnom roku dobila gotovo 200.000 lajkova, Cindy pozira u crnom bikiniju i visokim štiklama u kojima cijedi spužvu pripremajući se za pranje automobila u svom dvorištu.

Izazovna fotografija oduševila je njene fanove na Instagramu, koji su je obasipali komplimentima i poručili joj da njena ljepota nije izblijedila. Crafword se i dalje bavi modelingom, no ne intenzitetom kojim je to radila prije 20 godina.

"Postoji li datum isteka na nama? Ne izgledam isto kao što sam izgledala s 20, 30 ili čak 40 godina. Ali ako brinemo sami o sebi, zašto ne? Poziram li u minijaturnim tangama na plaži? Ne. Ali postoje mjesta na kojima se želim divno osjećati gola, u svom privatnom životu, sa suprugom", objasnila je slavna manekenka.

Cindy se za biznismena Randea Gerbera udala 1998. godine i roditelji su dvoje djece, 17-godišnje kćerke Kaie i 19-godišnjeg sina Presleyja, koji su također krenuli majčinim stopama i bave se modelingom.