|

Cindy Crawford još uvijek ima tijelo supermodela

Cindy Crawford još uvijek ima tijelo supermodela
0
S
Sarajevo-x.com
27.11.2011. u 16:35
13
komentara
0

dijeljenja
1/3
2/3
3/3
Prošlo je gotovo 20 godina od kada je jedna od najpoznatijih manekenki ikada Cindy Crawford bila na vrhuncu slave, ali su godine za nju samo broj. Cindy je još uvijek žena kakvu pamtimo iz TV reklama, kataloga i modnih pisti.
Cindy Crawford danas na izgledu mogu pozavidjeti brojne, mnogo mlađe, kolegice, što se može vidjeti i na fotografijama koje su nedavno snimljene tokom odmora s porodicom u Meksiku.

Cindy (45) je odmarala sa suprugom Randeom Gerberom i sa djecom, a pridružili su im se novopečeni ljubavnici George Clooney i Stacy Keibler. Clooney je inače blizak prijatelj sa Cidny i njenim suprugom i vrlo često ljetuju zajedno.

Cindy je i ovog puta mamila poglede prisutnih na plaži, a kako i ne bi kada se radi o ljepotici koja odolijeva vremenu i godinama. U dvodjelnom minijaturnom bikiniju i rozoj haljinici Cindy je pokazala da još uvijek ima tijelo supermodela.

Jedna od najpoznatijih manekenki svijeta danas je uspješna poslovna žena koja ima svoju liniji za njegu kože, kao i liniju namještaja te liniju za uređenje doma.

Crawford je nedavno izjavila kako joj je žao današnjih manekenki, jer im je mnogo teže uspjeti nego je to bilo manekenkama u njeno vrijeme.

Cindy će se pojaviti na naslovnici magazina Harpers Bazaar u decembarskom izdanju zajedno sa kolegicama, također slavnim manekenkama 80-ih, Naomi Campbell, Helenom Christensen i Evom Herzigovom.
Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...