|

Cindy Crawford izdaje novu knjigu: U srednjoj školi su me ismijavali

Cindy Crawford izdaje novu knjigu: U srednjoj školi su me ismijavali
13
Klix.ba
12.9.2015. u 12:28
21
komentara
13

dijeljenja
1/14 Foto: Instagram
2/14 Foto: Instagram
3/14 Foto: Instagram
4/14 Foto: Instagram
5/14 Foto: Instagram
6/14 Foto: Instagram
7/14 Foto: Instagram
8/14 Foto: Instagram
9/14 Foto: Instagram
10/14 Foto: Instagram
11/14 Foto: Instagram
12/14 Foto: Instagram
13/14 Foto: Instagram
14/14 Foto: Instagram
U svojoj novoj knjizi pod nazivom "Becoming", koja izlazi krajem septembra, svjetski poznata manekenka Cindy Crawford otkriva detalje iz svoje mladosti i školskih dana.
Cindy Crawford je jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu sa skoro 30 godina dugom karijerom supermodela. Cindy je dosad u oblasti modelinga radila manje-više sve: od reklama za Pepsi, preko Vogue naslovnica, pa do najnovije uloge u spotu "Bad Blood" američke pop ikone Taylor Swift.

Ipak, u svojoj novoj knjizi ova 49-godišnjakinja, majka dvoje djece otkriva kako je u vrijeme odrastanja bila maltretirana od svojih vršnjaka, koji su smišljali različite spletke kako bi je osramotili.

Njen otac je bio električar, a majka domaćica, koja se udala sa svega 16 godina.

"Moji djed, baka i brojni rođaci koji su živjeli u blizini su bili kao jedna velika porodica. Igrali smo se loptom vani i nikad nismo zaključavali vrata. Često smo pravili zabave uz roštilj i bilo je to lijepo odrastanje", ispričala je Cindy, te dodala kako je ipak imala veće ambicije.

"Jedno sam vrijeme željela biti nuklearna fizičarka, a nakon toga prva žena predsjednica. Moji učitelji su me već bili prozvali 'budućom miss Amerike', i iako se nisam vidjela u toj ulozi, činjenica da neko izvan moje porodice misli tako visoko o meni je bila otkriće", ispričala je.

Cindy je zapazio jedan lokalni fotograf, nakon čega su njene fotografije počele dolaziti do svih onih koji su imali utjecaja u svijetu mode.

Ostalo je, kako kažu, historija.
Prijavi grešku


Komentari (21)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...