Živi mirnim životom
16

Chuck Norris slavi 82. rođendan, evo kako slavni glumac danas izgleda

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumac Chuck Norris danas slavi 82. rođendan. Rođen kao Carlos Ray Norris, nadimak je dobio dok je kao 18-godišnjak služio u zrakoplovnim snagama. Dok je bio stacioniran u zračnoj bazi Osan u Južnoj Koreji, počeo je učiti borilačke vještine.

"Čujem da ljudi govore da danas punim 82 godine, a u stvarnosti danas punim 50 s 32 godine iskustva, haha! Hvala svima na rođendanskim željama i nadam se da ćete svi imati divan dan", poručio je Norris na svom Instagramu.

Chuck se danas rijetko pojavljuje u javnosti, a internetom su godinama kružile glasine o njegovoj smrti. Takve su glasine bile na vrhuncu trajanja pandemije COVID-19 kada se društvenim mrežama počela širiti vijest da je preminuo od komplikacija povezanih s virusom. Ispostavilo se da to nije točno i da Chuck samo uživa u mirnom, obiteljskom životu.

Inače, Norris je bio prvi zapadnjak koji je u taekwondou zaradio crni pojas 8. stupnja. 1972. godine pojavio se u filmu o borilačkim vještinama The Way of the Dragon, gdje su on i Bruce Lee imali legendarnu scenu borbe u rimskom Koloseumu.

Norris je glumio i u hit seriji Walker, teksaški rendžer, hit seriji iz 1990-ih koja je trajala osam sezona.

Vicevi o Chuck Norrisu obično su apsurdne preuveličane tvrdnje o Norrisovoj žilavosti, snazi, stavu, sofisticiranosti i muževnosti. S godinama su postali internetski fenomen.

"Chuck Norris ima kaskadera samo za scene kada treba plakati", "Chuck Norris ne slavi rođendan, rođendan slavi njega", "Chuck Norris je jedini čovjek koji je uspio uvjeriti svoju babu kako nije gladan", "Chuck Norris redovito daruje krv, ali ne svoju", samo su neki od viceva inspirirani likom i djelom Chuck Norrisa.