Ne može hodati bez štapa
48

Christina Applegate priznala da bi uskoro mogla završiti karijeru zbog borbe s bolešću

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Christina Applegate, koja igra glavnu ulogu u Netflixovoj seriji "Dead to Me", dok je publika pamti po ulozi u seriji "Bračne vode" iz 90ih, priznala je da bi njenoj karijeri mogao doći kraj zbog borbe s bolešću.
Applegate je izjavila kako je moguće da će njenoj karijeri doći kraj zbog neprestane borbe s multiplom sklerozom. Bolest joj je dijagnosticirana 2021. godine, a nakon toga se njen život prilično promijenio.

Nedavno ju je intervjuirao Variety, gdje je rekla da je lik Jen Harding koji tumači u "Dead to Me" vrlo vjerovatno posljednji koji će glumiti.

"Sa svojom bolesti, ne znam koliko sam sposobna. Ali ovo je bio dar, ovo je bio dar za mene", kazala je.

Pojasnila je kako joj na snimanju mora biti hladno kao i da ne može raditi 18-sati u danu te poručila da bi to bilo nemoguće. Također je pohvalila Liz Feldman i ostatak ekipe koji su joj pokazali podršku i bili "puni ljubavi".

Otkrila je i kako su iz Netflixa imali razumijevanja za njeno stanje te da bi ekipa čak mijenjala snimanje ako dan nije bio dobar: "Ako sam ih nazvala ujutro i rekla: 'Društvo, ne mogu sići niz stepenice', rekli bi: 'OK! Nećemo to raditi danas. Radit ćemo druge stvari'"

Netflix je također uključen i želi pomoći glumici da ozdravi: "Netflix nam je čak dopustio da uzmemo pauzu od nekoliko mjeseci kako bih mogla započeti liječenje."

No kraj njene glumačke karijere možda neće biti i kraj njezine profesionalne karijere budući da u Hollywoodu postoji mnogo mogućnosti, produciranja, pisanja i mnogih drugih stvari koje može raditi dok se bori s bolešću.

"Željela bih razvijati stvari, željela bih proizvoditi stvari, imam puno ideja u glavi i samo ih trebam provesti", poručila je.