Showbiz
0

Christina Aguilera odala počast Hitchcockovim heroinama

Sarajevo-x.com
Slavna pjevačica Christina Aguilera odala je počast "Hitchcockovim heroinama" u novoj reklamnoj kampanji za liniju nakita Stephena Webstera.

Jedna od najpopularnijih američkih pjevačica zasjala je u novoj reklamnoj kampanji za luksuzni i skupocjeni nakit londonskog dizajnera Stephena Webstera i odala počast zvijezdama filmova Alfreda Hitchcocka, poput Tippi Hedren ("The Birds"), Grace Kelly (Rear Window") i Eve Marie Saint ("North by Northwest").

U novoj reklamnoj kampanji pop zvijeda izgleda glamuroznije nego ikad prije, iako je već bila četiri mjeseca trudna kada je pozirala za ovu kampanju. Christina Aguilera je po prvi put postala majka u januaru, kada je rodila sina Maxa.

"Snimali smo u avgustu. Nazvala me kada je bila na svjetskoj muzičkoj turneji u Koreji i rekla mi da je trudna. Prvobitno smo planirali materijal snimati u oktobru ili novembru, ali smo odlučili da je najbolje sa snimanjem započeti čim se vrati sa turneje", otkrio je Stephen Webster za Daily Mail.

"Zajednički rad na ovoj kampanji i kolekciji je bio za mene nevjerovatno iskustvo. Počastvovana sam što sam dio svega ovoga", prokomentarisala je Christina Aguilera suradnju sa Stephenom Websterom.