Showbiz
0

Chris Rock nije otac dječaka

Sarajevo-x.com
Advokati glumca Chrisa Rocka izjavili su da je DNK test pokazao kako on nije otac trinaestogodišnjeg dječaka za kojeg je njegova majka uporno tvrdila da jeste i pokušavala ga tužiti na sudu kako bi odbila alimentaciju.

Sud je odredio da se Chris Rock podvrgne DNK testiranju kako bi se utvrdilo da li je otac ili ne. Rezultati su pokazali da taj dječak nije njegov sin i to je konačna odluka suda, prenosi Associated Press.

Sudija u ovom slučaju je rezultate poslao na obje strane, a rezultati su bili presudni. No majka dječaka, Kali Bowyer odbija prihvatiti da su ti rezultati tačni.

Ona je u martu ove godine htjela tužiti Chrisa Rocka kako bi joj preko suda morao isplatiti alimentaciju potrebnu za zdravstveno osiguranje. Tužbu je povukla nakon što su joj advokati rekli da je Chrisovo boravište New Jersey, te da mora ići na njihov sud - ako ga želi tužiti.

No Crhis je ipak htio završiti sa ovim slučajem pa je ponudio sucu da uradi DNK test, koji je pokazao da on nije otac dječaka.

Simpatični glumac i njegova supruga Malaak su izjavili kako su sretni zbog završetka ove tužne priče.

"Ova žena je lagala i prodavala priče tabloidima, drago nam je da je sve gotovo. Žao nam je dječaka koji se stalno nalazi u centru medijske pažnje zbog svoje majke", rekao je par.

Kala Bowyer je izjavila kako joj je dosta da je nazivaju lažljivicom te da nije zaradila na ovom događaju. Ipak, poznato je da su joj mnoge medijske kuće nudile novac u zamjenu za intervju, a nije poznato da li je ona prihvatila.