Drugi brak
0

Chris Pratt zaručio Katherine Schwarzenegger, čestitala mu i bivša supruga Anna Faris

Klix.ba
Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram
Chris Pratt je nakon sedam mjeseci veze odlučio zaprositi svoju djevojku Katherine Schwarzenegger, a ona je pristala. Glumcu će ovo biti drugi brak, a prosidba se desila samo tri mjeseca nakon njegovog razvoda od bivše supruge Anne Faris.

"Draga Katherine, tako sam sretan što si rekla da! Oduševljen sam i ponosan što ćemo se vjenčati. Idemo", napisao je Pratt u opisu fotografije na Instagram profilu.

Zaruke stižu samo tri mjeseca nakon što je popularni glumac zaključio razvod od bivše supruge Anne Faris s kojom je u braku proveo osam godina. Njih dvoje imaju sina koji se zove Jack. Razvod su obavili na najbolji mogući način, obavještavajući fanove o tome preko emotivne poruke na društvenim mrežama. Njih dvoje su i dalje dobri prijatelji te se zajedno brinu o njihovom sinu. Anna mu je čak čestitala na zarukama.

Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram

Chris Pratt se za Katherine Schwarzenegger veže od juna 2018. godine kada su viđeni kako provode Dan očeva zajedno. Vezu su ozvaničili javnosti već u decembru 2018. kada je Pratt postavio kolaž njihovih fotografija i emotivnu poruku na Instagramu.