Za People magazin
0

Chris Pratt glasao za Chrisa Hemswortha za titulu "Najzgodnijeg Chrisa"

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Glumac Chris Pratt gostovao je u emisiji Ellen DeGeneres gdje je komentarisao takmičenje koje je pokrenuo magazin People, a koje se bavi pronalaženjem "Najzgodnijeg Chrisa". Glumac je istakao kako je i on glasao za Chrisa Hemswortha te kako smatra da je on zasluženo odnio titulu.

Pratt je u emisiji komentarisao kako mu nije žao što je izgubio te kako je sretan što je uopće bio nominovan. Ellen je na sve to kroz šalu prokomentarisala kako to i nije baš teško, jer je People nominovao svakog Chrisa u Hollywoodu.

"Vidi, moram biti iskren. I ja bih glasao za njega. Mislim, pogledaj ga, on je prelijep", rekao je Pratt.

Foto: YouTube
Foto: YouTube

Pratt je komentarisao kako se on i Hemsworth ne mogu porediti te kako on svog kolegu smatra mnogo zgodnijim od sebe. Ellen je zatim prikazala fotografiju na kojoj Pratt pozira bez majice, na što je publika uzdahnula, a Pratt nije ostao ravnodušan te je priznao da je i on veoma zgodan. Glumac je također komentarisao svoj status veze te nervozu koju je osjećao kada je pitao Arnolda Schwarzeneggera za ruku njegove kćerke Katherine.

Foto: YouTube
Foto: YouTube

"Mislim da bilo koja osoba koja poštuje tradiciju i odluči pitati oca svoje djevojke za njenu ruku mora osjećati nervozu. Ali i u tome leži dio ljepote", rekao je glumac koji je svoje zaruke najavio preko Instagrama, objavljujući fotografiju na kojoj pozira sa svojom djevojkom Katherine.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Njihova veza se "zakuhavala" skoro deset mjeseci prije nego ju je glumac odlučio pitati da li je spremna stati na ludi kamen. Pratt je pitanje postavio samo nekoliko mjeseci nakon što se zvanično razveo od bivše supruge Anne Faris s kojom je i danas u odličnim odnosima te s kojom i dalje odgaja šestogodišnjeg sina Jacka.

"Oboje su veoma uzbuđeni zbog svega što im budućnost donosi. Chris nije tip koji izlazi s nekim samo da bi se računalo da ima djevojku, a Katherine mu je veoma slična", rekao je izvor dodavši da su Katherine i Chris veoma sretni zajedno.