U fitness izdanju
2

Chris Hemsworth pozirao za novu naslovnicu časopisa Men's Health

Klix.ba
Foto: Men's Health
Foto: Men's Health
Jedna od najpoznatijih australskih glumačkih zvijezda Chris Hemsworth, pozirao je za časopis Men's Health te je u intervjuu otkrio nekoliko do sada nepoznatih detalja iz privatnog života, prenosi Daily Mail.

Chris je između ostalog otkrio da je namjeravao odustati od glume još 2009. godine jer je imao velikih problema s anksioznošću i nervozom. Ipak, odlučio je da se nastavi truditi samo iz jednog razloga - želio je zaraditi dovoljno novca da otplati kuću u kojoj žive njegovi roditelji.

"Želio sam odustati, malo je nedostajalo da to zaista i uradim. Međutim, onda sam se sjetio zašto sam počeo i šta bih uradio kad bih zaradio veliku svotu novca. U jednom od razgovora koje sam imao sa svojim ocem sam ga pitao kada misli da će otplatiti kuću. Kratko je rekao 'Iskreno? Mislim da neću nikad'. Tada sam odlučio da to želim promijeniti", rekao je glumac dodavši da je tada počeo da se prijavljuje na veliki broj audicija.

Foto: Men's Health
Foto: Men's Health

Posjetio je toliko audicija da je njegova anksioznost porasla do te mjere da je znao da je može iskoristiti kao gorivo za put prema uspjehu ili kao razlog da odustane. Odlučio je nastaviti dalje prema cilju.

"Uvjeravao sam sebe da nisam nervozan prije audicija. U većini slučajeva je funkcionisalo. Međutim, nekad u vrijeme Božića sam imao momenat u kojem sam odlučio otići na posljednju audiciju. Odlučio sam to učiniti radi tatine kuće. Tada sam dobio prvu ulogu, a nedugo poslije sam dobio ulogu Thora", kaže Chris.

Foto: Men's Health
Foto: Men's Health

Na naslovnici časopisa Men's Health je pozirao i bez majice, a on kaže kako vježba primarno radi održavanja forme, a onda jer želi izgledati dobro.