Showbiz
810

Chris Brown za Klix.ba: Morao sam doći i vidjeti ljepotu BiH

Klix.ba
Chris Brown na Sarajevskom aerodromu (Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Chris Brown na Sarajevskom aerodromu (Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Jedna od najpopularnijih zvijezda danas muzičar i glumac Chris Brown danas je privatnim avionom u poslijepodnevnim satima zajedno sa Sanelom Jenkins stigao u Sarajevo, a kratku izjavu je dao samo za Klix.ba.

"Sanela mi je pričala sa puno emocija o Sarajevu i vašoj zemlji. Morao sam doći vidjeti ljepotu koju mi je opisala. Rekla mi je da ste jedinstven spoj kultura koji je unikatan u Evropi", kazao je Chris Brown za Klix.ba po dolasku u Sarajevo.

Također, poznata humanitarka Sanela Jenkins rekla je za Klix.ba da je važno za promociju naše zemlje dovoditi velike zvijezde u posjetu BiH.

"Vjerujem da je važno promovisati našu zemlju na sve moguće načine pa tako i dovođenjem velikih zvijezda u posjetu Bosni i Hercegovini. Gdje god stignem pričam o nama i želim svijetu pokazati da smo civilizacija koja traje duže od hiljadu godina. Chris Brown je trenutno jedna od najpopularnijih zvijezda u Americi i važno je da i on prenese pozitivne utiske... Ako budemo dovodili razne zvijezde i poznate iz polja politike, biznisa, naučnike itd... onda će dolaziti i turisti iz cijelog svijeta i to je velika podrška našoj ekonomiji. Još kad ga sutra odvedem na ćevape i kad se napije vode na Čaršiji zaljubit će se u Sarajevo", kroz šalu govori Sanela.

Sanela Jenkins: Gdje god stignem pričam o BiH (Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Sanela Jenkins: Gdje god stignem pričam o BiH (Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)

Podsjećamo, Chris Brown stigao je danas u Sarajevo na poziv Sanele Jenkins, koja je došla da zajedno sa sinom Innisom proslavi rođendan, a i obiđe roditelje za Bajram.