Saslušanje na sudu
0

Chris Brown: 'Nisam kriv'

Sarajevo-x.com
Mladi pjevač Chris Brown pred nadležnim sudom u Los Angelesu izjasnio se da 'nije kriv' za upućivanje prijetnji smrću i premlaćivanje svoje djevojke, muzičke zvijezde Rihanne

Odjeven u crno, 19-godišnja R&B zvijezda na sudu se pojavio sa svojim advokatom Markom Geragosom, dok je njegova majka sa očima punih suza sjedila u prvom redu sudnice.

Tokom saslušanja, advokat pjevačice Rihhane Donald Etra kazao da su on i njegova klijentica željeli postići dogovor prije nego što cijeli slučaj dođe do suda.

"Nadamo se da će sve ovo vrlo brzo završiti', kazao je on za agenciju AP, ponavljajući stalno da je njegova klijentica spremna da svjedoči protiv bivšeg momka.

Poslije je naveo da se Rihanna dobro osjeća, te da trenutno provodi vrijeme sa svojom porodicom na Barbadosu.

Etra predviđa da će Brown biti osuđen na pet godina zatvora ili uvjetno, a njegovu izjavu da nije kriv protumačio je kao 'očekivanu'.

Podsjećamo, Chris Brown je tokom svađe koja se desila u autu svoju tadašnju djevojku više puta udario šakama pa čak i ugrizao.

Policija je pjevačicu fotografirala s vidljivim modricama, oteklinama te posjekotinama i krvavim nosom prije nego što je potražila pomoć kod privatnog liječnika.