"On to ne očekuje, ali ću ga nazvati"
0

Cheryl Cole se zaljubila u vojnika u Afganistanu

Sarajevo-x.com
Cheryl u Afganistanu
Cheryl u Afganistanu
Britanska pjevačica Cheryl Cole je nedavno boravila u Afganistanu, gdje je posjetila vojne trupe te zemlje u provincije Helmand. Posjeta toj zemlji bi mogla biti od sudbinske važnosti za mladu Britanku, budući da se vratila sa sjajem u očima.

Cheryl je otkrila, piše Mirror, da je razmijenila brojeve telefona s mladim, "predivnim" vojnikom tokom svoje četverodnevne posjete kampu u kojem on boravi.

Također, lijepa Cheryl je izjavila da će ga nazvati tokom ove sedmice, te da joj se vojnik svidio nakon zajedničke vježbe.

"Ne mogu vam dočarati koliko mi je drago što sam posjetila vojnike. To je bila prava privilegija. Ne samo da su nevjerovatno hrabri, nekoliko njih su i jako slatki. Započeli smo razgovr nakon zajedničke vježbe kada sam pucala. Svakako da to nije bilo pravo streljivo, ali svejedno je bilo zastrašujuće. U svakom slučaju, mislim da ću ga nazvati ove sedmice, pa ćemo vidjeti šta će se dogoditi. Sigurna sam da on ne očekuje da ga nazovem, ali zbog toga će sve i biti zabavnije i upravo zbog toga što ne očekuje poziv, ja ću ga zvati", rekla je Cheryl.

Inače, pjevačica je posjetila britanske trupe u Afganistanu kako bi im dala moralnu podršku.