U vrijeme dok se razvodi
0

VIDEO / Cheryl Cole provela tri noći sa plesačem Derekom

Sarajevo-x.com
Dvadesetpetogodišnji plesač Derek Hough primijećen je kako tri dana ne izlazi iz kuće britanske pjevačice Cheryl Cole, koja se razvodi od svog supruga Ashleya.

U domu koji je nekad dijelila sa fudbalerom Chelseaja Cheryl je provela noći sa plesnim partnerom koji je učestvovao u snimanju njenog novog spota.

Upravo nakon snimanja na njenom singlu "Parachute" Derek i Cheryl su se zbližili, saznaje tabloid The News of the World.

"Cheryl je bila očajna da ponovo vidi Dereka", rekao je izvor blizak pjevačici. "Razgovarali su skoro svaki dan i pomagao joj je da prevaziđe ovaj teški period."

Izvor je dalje ispričao: "Ona (Cheryl) je zaista željela da Derek dođe u London i da bude s njom, ali on nije mogao napustiti Sjedinjene Države zbog nastupa na TV takmičenju 'Ples sa zvijezdama'. Kad je Cheryl počela proceuduru za razvod braka, molila je Dereka da dođe i on je odmah pristao."

Hemija među njima bila je očita i na nastupu u londonskoj O2 areni u četvrtak navečer. Nakon što su otplesali ples iz spota otišli su kod nje kući i tri dana proveli zajedno.